
ELEKTROFÜZYON KAYNAK MAKİNASI ROTHENBERGER
Rothenberger elektrofüzyon kaynak makinesi, polietilen boruları kalite standartlarına uygun şekilde birbirine kaynatma işlevi görür.
İkinci El ve Sıfır Rothenberger Elektrofüzyon Kaynak Makineleri
0539 672 32 32 – 0532 406 7327

Teknik Veriler
Giriş Voltajı: 230v
Frekans: 50 Hz – 60 Hz
Çıkış Voltajı: 8 V – 48 V
Koruma Sınıfı: IP 54
Sıcaklık aralığı: -20 dereceden +60 dereceye kadar
Barkod okuyucu : Yeni jenerasyon tabanca tipi
Hafıza: 1800 kaynak işlemi
Çap: ø 180 mm
Bilgi aktarma: USB 2.0
Ağırlık 11,5 kg taşıma çantası ve kaynak kablosu dahil.
Boyutlar: 480x350x180 cm
Garanti: 2 yıl
6 AY GARANTİLİ 2. EL KAYNAK MAKİNELERİ

Rothenberger tarafından üretilen 20 mm’den 1200 mm’ye kadar kaynak kapasiteli füzyon kaynak cihaz modelleri PE Su borularını birleştirmek için tasarlanmış kullanışlı ve güçlü bir elektrofüzyon kaynak makineleridir.
Cihazlar yüksek kalite standartları düşünülerek tasarlanmış ve birden fazla borunun hızlı bir şekilde art arda kaynaklanabilmesi için basınçlı hava soğutmalı ağır hizmet elektroniği ile inşa edilmiştir.
Daha büyük çaplı borular için, parazite neden olmadan iki, üç veya dört makine aynı anda kullanılabilir.
Manuel modda ve barkod okuyucu modunda kaynak yapabilir ve USB bellek kullanılarak indirilebilen 2000’den fazla kaynağın veri kayıt hafızasına sahiptir.
Elektrofüzyon kaynağı, boruları birleştirmek için kullanılan dirençli bir implant kaynağıdır. Birleştirilecek boruların iki ucunun etrafına implante metal bobinlerle bir bağlantı yerleştirilir ve bobinlerden akım geçirilir. Bobinlerin rezistanslı ısıtması, az miktarda boruyu ve bağlantı parçasını eritir ve katılaşma üzerine bir bağlantı oluşur. Polietilen (PE) ve polipropilen (PP) boruları birleştirmek için en yaygın şekilde kullanılır. Elektrofüzyon kaynağı, PE borularının birleştirilmesi için en yaygın kaynak tekniğidir. [1] Elektrofüzyon kaynak işleminin güçlü derzler oluşturmadaki tutarlılığı nedeniyle, genellikle gaz taşıyan boru hatlarının yapımı ve onarımı için kullanılır. [2] Eklem kuvvetinin gelişimi, çeşitli işlem parametrelerinden etkilenir ve güçlü eklemlerin oluşturulması için tutarlı bir birleştirme prosedürü gereklidir.

